София - Кейп Таун 2010 - ФИЛМЪТ

Като на кино (почти) до Нос Добра Надежда

Едва ли ще учудя някого,че след 10 месеца,отново искам да изживея това,което изживях тогава.Подготовката,тръгването,навлизането в ритъм на самото пътуване,тръпката,неизвестното(и част от известното),изпадането в „безвремие”...ууфф,много е хубаво.....,не, не е много хубаво!-няма определение,като хипер,мега,ултра и т.н.,това просто трябва да се изживее.

', '

Бих искал да Благодаря на Offroad-Bulgaria.com и на всички членове на този форум,които „пътуваха” с нас и ни подкрепяха. Специални Благодарности- на Венци Петров за онази специална машинка за дезинфекция на вода(все и забравям името) ,CHINELA за анти-маларийните инжекции, на Веско за “Spot Tracker”,на Супер Димо-посуда,на ф-ма Скортел-сателитен телефон Iridium,г-н Рошанов-мото-чорапи,Max Media-за чудесния филм и на всички наши приятели и колеги,които приемаха наши обаждания и координация.

С тези 35 минути, ние се опитахме да пресъздадем една малко по-жива картина на това,което ни се случи.На моменти то беше трудно,на моменти комично,на моменти дори изнервящо,но преди всичко нашия начин да осъществим мечтата си.

Моля изтеглете,сипете си по-голяма чаша кафе и се забавлявайте,макар и виртуално заедно с нас,но не на сериозно-точно както и ние го направихме-някак си на майтап и най-хубавото беше,че нито аз,нито Бойко не сме се взимали на сериозно.....приятно гледане!!!

Изтегли HD версия-3,5 GB MPEG

Изтегли нормална резолюция-1 GB MPEG

Използвайте десен бутон и запази, за да свалите филма на вашият компютър.